fredag 8. februar 2013

Februar

Hei! Tiden flyr og plutselig var det februar. Nå er der bare 5 måneder igjen til jeg drar tilbake til Norge. Det er ganske sykt å tenkt på.

Her går dagene i ett sett, de er ufattelig lange, men jeg har det gøy mesteparten av tiden så det går fint. Jeg er veldig glad for at jeg valgte å gjøre både sportsmetrics og musikalen.
I går på øvelsen fikk jeg en fin overraskelse, i deler av mange av dansene er det bare noen få som danser alene, og jeg er en av de som danser alene til begge dansene vi lærte i går.
I musikalen er det nemlig rundt 60 personer, og for meg som er en meget dårlig danser var det veldig gøy å få vite at jeg har jobbet nok til å få være en del av de delene.
Så hvis du ikke fikk med deg dette i forrige innlegg så er musikalen vår grease denne gangen, og det er utrolig gøy! Jeg er en Rydell student, en Beauty school dropout-danser og en av Johnny casino's gamblerene. Så hvis dere er store fan av grease husker dere kanskje hva alt det er. Uansett, det er gøy :D

Forrige søndag var det superbowl sunday så alle utvekslingstudentene i området dro til en gutt fra Colombia, og han hadde det fineste og største huset jeg noen sinne har vært i. Så vi så på superbowl i kinorommet deres, men pizza, cookies og ekstremt mange forskjellige aksanter. Jeg brydde meg ikke noe særlig om fotballkampen, men reklamene og beyoncé's half-time show var fantastisk:)

Ellers så er valentins day rundt hjørnet og vi er en gruppe med 5 single jenter som har bestemt oss for å dra ut og spise osv den dagen, så det gleder jeg meg til! Vi har også alle trukket hverandres navn som vi skal gi en gave til, gaven skal være under $10 og jeg trenger litt tips. Så fortell meg hvis du har noen ideer :)

Og sist men ikke minst, i går fikk jeg endelig sendt avgårde julepresangene til mamms, papps, Therese og Anniken. Så det var bra. Hehe.

Håper dere alle koser dere hjemme, og at været og varmen kommer snart :)

-Malin



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar